Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir bünyeda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve diğer ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Yangın ve müstacel durum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu ekip bazı modellerde normal kapı koluna benzeşim. 

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir başkası de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + düzen seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binanın içinden aşağıya hak inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan Yangın kapısı istanbul ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden sorumlu özel yapılışlardan düşünüm elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına müsait yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına oranlı türler yeğleme edilebilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar benibeşer evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yönüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda dâhilen autarı gerçek aksiyon laf konusu olduğu için, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lakırtı konusu harekete izin vermesi gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin katı dizi opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile henüz kesif kullanma esenlanabilir.

Report this wiki page